Celebrem Halloween

Dos dies abans de halloween varem pensar de colocar decoracions però no de les normals,  portàrem coses de les nostres cases i portarem moltes coses. Férem  una celebració a lo gran , ficàrem papers pels ventiladors  i un zombee davant de la porta de la classe i una carabassa, fotos de frankesteins i de bruixes.

Al final de   halloween el divendres es varem fer fotos i algunes molt gracioses sobretot una que pareixia que tinguera dos caps.Va ser molt divertit !

Si voleu veure les fotos punxeu damunt de la carabassa.

Aquesta informació ha estat recollida per Alba Felguera de sisé.

4 pensaments a “Celebrem Halloween

    • Açó no té res a vore.
      Estos anys els meus companys i jo, hem estat sempre junts per a lo bo i per a lo mal però sempre em quedaran les excurcions i els bons moments que hem tingut amb els meu amics . EL MEU COLE ES EL MILLOR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.