EXCURSIÓ AMB BICI A ROCA

Ahir anàvem a pegar una volta en bicicleta amb el Sagrado Corazón, les classes de cinqué i sisé.

Hi havien dos grups: uns que anaven caminant i el nostre que anàvem en bicicleta. Els que caminaven començaren abans perquè anaven a tardar més. Anaven darrere de la policia i un poquet al pelotó.

Anàvem al poliesportiu a recollir al col·legi del Sagrado Corazón, i quan ja estàvem tots vàrem anar durant uns deu minuts a un bar on vàrem esmorzar i montar un circuit per a bicicletes on vàrem gaudir molt.

Després tornàrem, deixàrem al Sagrado Corazón al poliesportiu i es vam anar fins al piu XII a guanyar temps jugant i muntant en bicicleta fins a la una en punt.

Jo primer vaig donar unes voltes en la bicicleta i després vaig jugar al futbol, però abans de que digueren que se n’anàvem a casa vaig pegar unes voltes més en la bicicleta, perquè m’agrada molt anar en bicicleta.

Daniel Montalt

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.