VAIXELLS POÈTICS

Bon dia!!!

Continuem aquesta aventura de les classes no presencials.

Aquesta setmana celebrem el dia del llibre i per a continuar amb la tradició literària us demanem que feu un vaixell de paper en el que cal escriure un poema en valencià. Podeu buscar un en algun llibre de poemes que tingueu per casa o per Internet. Recordeu posar el nom de l’autor/a del poema.

Una vegada ja teniu el vaixell amb el poema (si no us cap tot, podeu triar l’estrofa o els versos que més us agraden), heu de fer una foto. Teniu dos opcions, fer-vos una foto amb el vaixell o fer solament la foto al vaixell.

Finalment la foto haureu  d’enviar-me-la  al correu electrònic. Teniu de temps fins el diumenge 26. La pròxima setmana estarà, junt amb les fotos dels companys/es de classe, penjada en la Web de l’escola. Com que aquesta és una activitat de centre en la que participarà tot l’alumnat del Mediterrani, podreu vore també les seues fotografies.

Ens agradaria que el vaixell, penjat amb un fil o pegat amb cinta adhesiva, el poseu en els vostres balcons o finestres de forma que es puga vore des del carrer. I que el deixeu així durant uns dies. 

Gràcies per la vostra col·laboració!!!

 

D’altra banda, recorde les tasques que, fins ara, he demanat que m’enviàreu al correu. Són les següents:

  • Microrelat. 
  • Resum del conte: “El lleó que volia ser formiga”.
  • Xarxa o cadena alimentària.
  • Els 5 exercicis de Matemàtiques d’unitats de massa, longitud i capacitat.
  • Mandala. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *