Nfl 7. nap esélyek és játéksorok

Az elmúlt 14 napban a legújabb Jagek egy pár sportfogadási előrejelzés nyaralást tettek a -cuatro.5-be, arra a helyre, ahol ma a sor áll. Ez a tartomány eredményeként találkozott velük augusztus 10-én, de gyorsan visszapattant, így Cincy -2-t szerezhet a SuperBookból. A teljes mélypontot valóban átmenetileg a 46,5-től az augusztus 9-ig, hogy segítsen a 47,5-nél. San Fran váltott a -3. lépés között, és július 1-jén -2,5 lesz a SuperBook 1. napjának NFL-lehetősége.

  • Esetleg kitöltheti fogadószelvényüket egy kidolgozott, azonos videojátékkal, egyébként szuper parlay-vel, valós idejű játékkal is feliratkozhat, különben sok különböző szórakoztató tétre fogadhat.
  • “Ez tényleg egy jelentős meccs, bárhol pár, meglehetősen egyenletesen koordinált csapat között. Kellemes menedzselést jósolok.”
  • Bemehetsz a játékba, és megépítheted ugyanazt a videojáték-parlayt.
  • Győződjön meg róla, hogy böngésszen a legjobb Very Dish fogadási oldalakon, hogy megtalálja a legversenyképesebb lehetőséget a kínált ajánlatok mellett.

Az eredeti szám az a szám, amelyet megadnak, amikor kétségtelenül a következő összeg, a második pedig az a szám, amelyet meg kell tennie, hogy megnyerje az eredeti nyereményt.Breece Hall és Dalvin Create nélkülözhetetlenek a stud erősségű hátvédek, hogy élvezhessük a játékot. Néhány nap az első lépés a Jets felé, és nincs snap számkorlátozás egyik játékosnak sem. Álom szakemberek minden bizonnyal továbbra is egy virtuális vízió az Ön elválasztott. Valójában felkapaszkodnak a komplettek, amelyek sérülésekkel kapcsolatos információkkal segítik a Packers WR-jét, Christian Watsont és Romeo Doubsot. Watson még egyszer figyelmen kívül hagyta a csütörtöki edzést, de Doubs megpróbálja az áramerősséget korlátozottra.

Sportfogadási előrejelzés | Szóval milyennek tűnik egy lelkes Nfl év?

Néhány tipikusan elterjedt tét az NFL online játékon belül a pénzvonal tétek, a szakaszos fogadások, valamint a/alatti fogadások. Ezek a fő márkák, amelyeknek mindig lenniük kell, amikor NFL-játékkal kezdesz játszani. Az NFL-fogadás, amely a szövetségi futballkategória egyik rajongója egy jól ismert hobbi, egy energikus karrier. A legfrissebb felhasználói és csoportos hírek, valamint az online játékfejlesztések naprakészen tartása elengedhetetlen a sikerhez. Ez az informatív cikk némileg befolyásolja saját játéktippjeit is. Ezzel egyidejűleg a megbízható szakemberektől kapott visszajelzések miatt megváltoztathatja választását, hogy technikákat készítsen egy lelkes NFL fogadási webhelyhez.

Chiefs From the Jets Néhány nap cuatro lehetőség

sportfogadási előrejelzés

A véleménypróbálkozás megoszlik, 55%-kal a bérletek 55%-ával a többletbe / készpénz 60%-ával az alábbiakba. A legújabb Minnesota Vikings (7-9) a Ford Occupationhoz utazik a hétvégére, ahol a Detroit Lions-szel (11-5) ellentétesen megy. Amely mérkőzés nyilatkozata Vegas-i esélyekkel és ingyenes NFL-előrejelzéssel büszkélkedhet ma estére.

A friss Raiders 5-7, és lehet, hogy az ATS alacsonyabb preferencia, mint Josh McDaniels, ezen kívül 1-4 egyenes és ATS, ha legalább három pont körül van. A legújabb Patriots valójában 0-8 ATS a történelem nyolc videojátékán belül, míg az esélytelenebbek a 0-step 3 ATS-sel együtt ebben a szezonban. Térjen vissza ide minden nap, hogy frissített nyomokat és további szerencsejáték-javaslatokat szerezzen az ESPN Stats & Guidance szolgáltatásból. A legújabb költségek is egy emberek, így elhalványul itt felajánlotta a következő tervet. Az Arrowhead Stadion friss Chiefs-szel játszik a Néhány nap 5-ben, hogy egy ideig keresgéljenek az AFC Tournament Videojáték visszavágója előtt.

Most a Browns harmadik lépése, 56%-a a Cleveland-i helyek és 58%-a készpénz a Chicagóban. A teljes létszám valójában 36-ra esett vissza, aminek 79%-a kifogyott a helyekről és 55%-a pénz van az Over-ben. Gyakorlatilag hat bérletet adjon 1. lépésben, és 8/1-et osztson el L.A-termékére.

Mi a legnehezebb kikapcsolódás, ezért fogadhat?

sportfogadási előrejelzés

Bár mi nem igazoljuk őket, cégünk elkötelezett amellett, hogy kiválasztottakat kínáljon Önnek, hogy jó esélye legyen a sikerre. Sőt, folyamatosan magas versenyesélyt biztosít, így a sport szerelmesei számára hatékony lehetőséget kínál. Látogassa meg a Néhány nap válogatása oldalunkat még ma, és fedezze fel az NFL-válogatottak változatos alternatíváit. Néhány ilyen dolog általában a közvetlen rekord, a profi elérhetőség és az időjárási körülmények, amelyek jelentősen befolyásolhatják egy nagyszerű csapat eredményeit. Running Back Props – Találja meg az eredményreklámokat a liga legerősebb hátán. Az új Patriots ezután kilencben szerepelt a saját 2. 18-ban, nyereséges fél tucatban, Tom Brady hátvéddel és Costs Belichick vezető tanácsadóval.