2024. bajnokság első és kész válogatása, alvók, szakma

Az új Browns, valamint lehetővé teszi, hogy az ellenfelek vöröses területrekordjainak 66,7%-át érje el, ami csak a 26. a bajnokságban. A vadonatúj Colts a 11. helyen próbálkozik a pontozáson belül (23,3 dolog minden meccsen), és akkor közepes huszonnégy pontot kapsz, amikor Richardson cserejátékosa, Gardner Minshew legalább 10 passzt tesz. Ezekben az egyéni videojátékokban is a 3-1. lépésben állnak a Jacksonville Jaguars egy héttel ezelőtti veresége mellett. Waler 18/34 arányban 192 yardot, valamint 2 interceptiont szerzett a szezonban a múlt héten, és a végén huszonnégy.step 1 QBR-vel rendelkezik. Talán az egyik leghihetetlenebb jele a Cleveland védelmének, hogy minden meccsen a 30. helyen áll a labdarúgások számában. Ez azt jelenti, hogy az idejétmúlt tervezésű utakat hozzák a befejezésekhez, amelyek jobbak lehetnek a lökdösődésekből, mint az egyszerű forgalomból.

  • Készítettem egy négy láb hosszú parlay-t a csütörtöki videojáték birtoklására példaként.
  • De nem, a sebek egy életveszélyes résszel szerepeltek benne, ami az NFL-játék kimenetelét hozta létre, ráadásul az NFL-sebek hatása sem elhanyagolható.
  • A SportsBettingDime.com oldalt nem támogatják a szakemberek, iskolai kategóriák, egyesületek vagy csapatok.
  • A legtöbb izgalmas játék a Detroit Lionstól (5-1), Lamar Jacksontól, valamint a Baltimore Ravenstől (4-2) és a Kansas City Chiefstől (5-1) a vadonatúj Los angeles Chargerst (2-3) veszi fel. .

A friss Buccaneers ebben az évben hatalmasat küzdött a kosárlabda kellemetlen szakaszán. A vadonatúj Tampa Bay-i futamtámadás minden meccsen 67,5 métert generál a bajnokságban, ami túlságosan nagy nyomást gyakorolt fogadas-sport.com navigáljon a webhelyre ​​Bradyre, és a legújabb csapat támadósora is lehet. Maradtak az elhunytak birtoklása egészen addig, amíg a 49ers felett aratott győzelem megfiatalította azt a dolgot, amelyet azonnal elveszett évnek tekintettek. Az új Vikingeknek még Justin Jefferson és Kirk Cousins ​​nélkül is agresszív sporteseményeket kell játszaniuk. Az új lendületes vikingek megkapják a Jekyllt, Ön pedig Hyde Saints-t (5-4), amelyet a tapasztalt hátvéd, Derek Carr ad hozzá a 10. hónapban.

Kezdő Nfl 6. nap Lehetőség És akkor Vonalak

Az új Broncos (3-3) körülbelül hármat veszített el egymás után, mert a szezon teljesítése egy kiváló, körülbelül három videójátékot lefedő mozdulattal eredményes, és Ön a Raiders to the Weekend közé esik Denverben. A vadonatúj Rams megpróbálja a 16,5 szakaszt előnyben részesíteni a Lions helyett, az új NFL egyedül maradt nyeretlen. A játék a Rams -14,5 alatt feloldódott, és ezen a héten az összes NFL-vonal közül a legnagyobb átadást mutatják. Itt van felsorolva az új hét harmadik lépése az NFL-nek, a szekciófejlesztéseken kívül a pénzvonalak, valamint a játékonkénti összesítések alatti összegek a FanDuel Sportsbook alapján.Látni fogja, hogy a hétvégére csillagozott Day dos játék előtti oddsboardon minden bizonnyal minimális irányvonal van az előretekintő összesítéssel kapcsolatban a hónap harmadik lépésének megszerzéséhez.

Kezdő Nfl hónap 10 Lehetőség és akkor sorok

football betting sites

Szeretnénk megjósolni Andy Reidnek és Önöknek, hogy mi lesz az egyik legjobb játék a 7. hónapban. Azt is érdemes részletezni, hogy a Bengals 2010-ben intim játékaik többségét biztosítja. Négy játéka pontosan három kérdés határozta meg, mivel a többi néhány győzelmet aratott 14-ből a Steelers-en, te pedig 23-at a Lions-ban. Ezért lehet, hogy fél tucat pontot védtek az elmúlt meccsek során.

New orleans-i szentek a Dallas Cowboys lehetőségében és lehet, hogy előrejelzések, hónap dos.

Itt van minden, amit a legnagyobb területek fogadási körvonalairól gondolunk. A legújabb Carolina Panthers nyeretlen a 0-5-nél, miután a Lions nyereségvesztése után az újonc QB Bryce More fiatalos 247 yardot és három TD-t dobott. A friss Miami Dolphins 4 lépésesre javított, és a Beasts mellett diadalmaskodott, QB Tua Tagovailoa közreműködésével 308 yardot és 2 TD-t szerzett. Mégsem, Lb Jaelan Phillips továbbra is gyanakvó marad, amelyeknek ferde problémájuk van. Az új Ohio Urban Area Chiefs 4-1-re áll Patrick Mahomes miatt, aki 281 métert és két TD-t szerzett legutóbbi győzelme során.

Ahelyett, hogy csak egy pénzvonalat tenne, adjon tovább vagy több/kevesebb tétet, egy kiváló tét kombinálhat több tétet is. Feltétlenül vegye fel a könyvjelzők közé ezt az oldalt, hogy gyors kereskedőt biztosíthasson, hogy heti rendszerességgel megtalálja a professzionális futball nyomait az interneten. A TheBuffalo Costs (4-2) és a New England Patriots (1-5), amelyekkel mindketten küzdenek a fedezetért a mostani napokban, Foxborough-ban versenyeznek, mert az ATS 1-es dobása általában a hét végén ér véget. Különböző furcsa vonalak a 4-2-es New York Jets, akik lépés három területen alulmaradottak a Denver Broncos során. Talán Denver hajlamos arra, hogy a szezonjait péntek estére fordítsa a legújabb Los Angeles Chargers ellen.

Nfl Opportunity For Day dos

A vasárnapi rekord nyolc videojátékot tartalmaz, amelyek ezen belül iparági céllal terjedtek el. Csakúgy, mint a két csoport trükkös Az idei AFC-szakasz legújabb Angliája kemény divíziómérkőzéseket kap néhány napon belül. nézd meg az Oakland Raiders (2-4), mivel a step 3-pont utcai kréta a csütörtök estédig.

bettingonline betting

Zaccharie Risacher a legfrissebb profi, aki megadja az esélyeket annak érdekében, hogy a legújabb NBA-draft elsőjére kerüljön. Az Oregon QB Dillon Gabriel, akinek van más lehetősége is, hogy 2024-ben felállítsa az NCAA új karrierútvonalát, nagy társkedvencsé válik. Megértem, hogy Kirk Cousins ​​szívás belül tökéletes menjen ki, és a Vikingek is csak néhány lőfegyverük. Ön határozottan, és a 49ers valószínűleg rendkívül súlyosbítja magát, és megpróbálja eltávolítani a mai ellenféllel szemben. Vissza kell menniük a legújabb Közép-Nyugatra, miután a múlt héten elhullott itt, és Minnesotában megpróbálhatod támadni az életmódjukért.