VISITA A LA FÀBRICA DE DANONE

 El dia 12 de febrer la classe de cinqué i sisé visitaren la fàbrica Danone d’Aldaia. Eixírem a les nou i mitja de l’escola. Primer, esmorzàrem en un parc anomenat “Les Encreullades”. El parc era molt gran i bonic . En acabar, agafàrem l’autobús per anar a la fàbrica Danone. Allí ens esperaven Paula i Maria. Ens dugueren a una sala i ens explicaren coses molt curioses sobre l’origen de l’elaboració dels iogurts Danone. Ens parlaren d’unes bactèries saludables anomenades Filu i Vulguis. Després pujàrem a un passadís des d’on podíem veure la fàbrica en funcionament. També observarem una maqueta de les instal·lacions. En eixa zona feia calor i olor a llet calenta. Després degustarem uns productes de la marca Actimel i Iogurdino. Finalment, férem un taller que consistia en dissenyar l’etiqueta de l’envoltori d’un iogurt gegant. En acomiadar-nos ens donaren un obsequi: un pack de quatre iogurts naturals amb sucre i sis Actimels. Ens va agradar molt la visita perquè mai havíem tingut l’oportunitat de visitar una fàbrica d’una marca famosa internacionalment.

Àlex Arroyo Medrano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *