VISITEM UNA EXPOSICIÓ D’ESCULTURES

La setmana passada, les classes de 5è i 6è anàrem a l’ I.M.C a veure una exposició d’escultures. Aina era la nostra guia i ens ho va explicar tot de meravella. Ens preguntava què pensàvem sobre les escultures, què era allò que l’escultor havia volgut representar. Quan acabàrem de veure les escultures pujàrem a la planta de dalt i férem un taller de mosaic.

Amb tots els mosaics elaborats pels xiquets i xiquetes dels col·legis de Meliana: “Mediterrani”, “El Crist” i “El Sagrado Corazón” faran un mosaic gegant que exposaran per a recordar tot l’alumnat del poble que ha participat en aquesta activitat tan interessant.

Irene Navarro (5è de Primària)

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *