CARNESTOLTES AL MEDITERRANI

El passat dia tretze de Febrer, vam celebrar a l’escola la festa de Carnestoltes. Va ser molt divertit, hi havia tantes disfresses… Uns anaven de lleons i ratolins, altres de la xixarra i la formiga, altres de la llebre i la tortuga i per finalitzar de la lletera i Pere el mentider.

Al passacarrer, ens reunirem amb els alumnes i els professors del CEIP El Crist, va ser molt divertit vore tantes disfresses diferents. Tampoc ens oblidem de la banda, que va estar tota l’estona animant aquesta celebració amb la seua música.

Els xiquets de l’escola agraïm als mestres que hagen fet possible la celebració d’aquesta festa tan emocionant i divertida, i esperen que l’any vinent es puga celebrar de nou igual que aquest any.

Eva Marí i Núria Péris (5é de Primària)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *