XERRADA PSICOLOGA

1ª XARRADA DE LA PSICÒLOGA

El dia 25 de maig vàrem tindre la 1ª xarrada de la psicòloga del col·legi sobre els canvis a la nostra edat a nivell físic, psicològic i escolar. Primer ens va fer una xicoteta introducció oral i després ens va ficar un vídeo sobre els canvis propis de la nostra edat. També ens explicà coses referents als canvis d’ humor i moltes altres informacions d’interès.
2ª PART DE LA XARRADA

El passat dijous 28 de maig, férem la segona part de la xarrada amb la psicòloga de l’escola. Aprofitàrem per a plantejar preguntes sobre els aspectes del vídeo que no havíem entès o altres relacionats amb els canvis de la pre-adolescència. Algunes de les preguntes van estar referides als canvis de la veu o a l’aparició de l’acne.

Unes xerrades interessants per conèixer millor els canvis al nostre cos
Neus Tarazón Marí i Sergi Garcia Montañana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *