FINAL DE CURS

En la nit de fi de curs m’ho passí molt bé, em passaren moltes coses que mai oblidaré.
Arribarem prompte, però amb les preses se’ns oblidà, a la meua cosina que m’acompanyava i a mi, el tiquet i el sopar en casa i haguérem de tornar a per ell.
Sopàrem tots els companys de classe junts, teníem papes, cacaus, olives i la beguda. De postre ens donaren un gelat.
Estiguérem jugant, ballant i divertint-nos tots junts per acomiadar-nos fins l’any que ve.
Mentre jugàvem ens cridaren perquè en tenien una sorpresa preparada, l’AMPA i els nostres pares. Jo m’emocioní molt. Ens anàvem cridant per ordre de llista i anàvem arrimant-se junt a la nostra família. Ens donaren un barret molt graciós i un diploma de graduació. Ens varen fotografiar a soles i amb tot el grup. Després de que ens donaren eixa sorpresa,  tots volguérem agrair-los repetint el nostre ball de fi de curs.
Al finalitzar ja ens tocava a nosaltres pujar al bou mecànic. Era molt divertit, alguns companys duraven més que altres. Jo em vaig caure ràpidament, era la primera vegada que pujava i me vaig fer mal, però se me passà de seguida.
M’haguera agradat haver estat més temps en aquest col·legi. Però per al poc temps que he estat m’enduc molts bons amics i molts bons records dels professors i companys.
Serà un fi de curs inoblidable.

Ferran Burgal Desco

Un pensament a "FINAL DE CURS"

  1. ESTIC TRIST PERQUÈ ME’N VAIG PERÒ EL MÉS IMPORTANT ÉS QUE ME HO HAJA PASSAT BÉ I PER A MI AQUESTOS ANYS AL MEDITERRANI HAN SIGUT GENIALS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *