ACOMIADAMENT DE SISE PROMOCIO 2006-15

Des de que entràreu a l’escola, ben xicotets, fins a hui que ens acomiadem, han passat molts anys, plens d’experiències tan bones com menys bones. Som molts els records que s’emporteu i els que deixeu en aquesta escola.

Al llarg dels anys d’escolaritat heu aprés molts continguts curriculars que us serviran de base per a l’estudi dels pròxims cursos, i amb el temps, per a desenvolupar cadascuna de les professions que trieu. No obstant això, estem segurs que hi ha una part d’aprenentatge no acadèmic molt important, – el referit a les actituds, sentiments i emocions- que haveu adquirit i que conformen la vostra personalitat. A nosaltres ens ha agradat molt veure com totes aquestes experiències i el pas del temps us ha fet madurar.

Recorde els primers dies de classe de cinqué. Estàveu expectants per saber com seria la nova mestra que us havia tocat. Jo també us observava. I ara que ha passat el temps, pense en aquells dies i us recorde xicotets. S’haveu fet grans aquestos últims mesos molt ràpidament en tots els sentits. Però tots manteniu dins coses que us fan ser únics i especials, no ho oblideu mai.

Haveu sigut un grup animós, simpàtic, espontani, comunicatiu i molt afectuós. També un grup xarrador. I per aquest motiu o altres, ha hagut moments en que m’he hagut de mostrar ferma i seriosa, però he de dir que la major part del temps he pogut donar-vos classe des de la tranquil·litat i l’harmonia. Em quede amb un record ben especial de cadascú de vosaltres.

Per finalitzar volem dir-vos que les portes del Mediterrani sempre les trobareu obertes per a tots vosaltres. Una forta abraçada i bon viatge!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *