ACOMIADAMENT DE 6é 2016

Xiquets i xiquetes de sisè

Avui és el vostre últim dia al Mediterrani. Els dies, les setmanes i els mesos han passat molt de pressa i el final d’aquesta etapa ja ha arribat.

Quan comence cada curs pense que no podré estimar el grup d’alumnes nous, tant com vaig estimar els del curs anterior. Amb vosaltres em va passar igual. Us tenia al davant i pensava en els xiquets i xiquetes que començaven cinquè. Però, com cada any, al cap d’un mes ja us sentia meus, els meus alumnes, i aprenia a estimar-vos tal com sou.

M’ha agradat ser la vostra mestra. Hem fet tantes coses. Quan un examen us eixia bé, m’alegrava amb vosaltres. Quan aconseguíeu el que us proposàveu ho he celebrat amb vosaltres. Quan sentia les vostres rialles reia amb vosaltres. Quan us esforçàveu en fer bé la feina m’omplíeu de satisfacció.

També us vull donar les gràcies pel munt de coses que m’heu donat i ensenyat. Recorde que hem raonat molt, hem debatut, hem tingut moltes diferències d’opinió, també hem visitat fàbriques, el planetari, museus, la mar… ens hem esforçat per aconseguir objectius, hem rist molt junts, hem sabut mantindre un clima agradable de convivència. Hem aprés de Mate, de Llengua, de Naturals, de Socials… però sobretot hem aprés a ser bones persones.

Per tot això i molt més he vingut cada dia a treballar amb ganes. Ni els dilluns em feia perea vindre a l’escola.

Tots i totes ja sou part de la meva vida i de tots me n’emporte un bon record:

1 De David, l’esforç que fa per aprendre i fer bé les feines.

2 De Marc l’alegria de jugar i inventar constantment.

3 De Daniel la seua sinceritat i honestedat.

4 De Fernando el seu saber estar i bondat.

5 De Ferran la seua sensibilitat i tranquil·litat.

6 De Rubén l’esforç per aprendre dia a dia.

7 D’Aina el gran cor que demostra cap als companys i companyes.

8 De Dennís la superació i la fortalesa.

9 D’Adrian la infantesa i les ganes de divertir-se.

10 D’Eva la seva aptitud de reflexió i predisposició en fer les feines perfectes.

11 D’Anna l’afecte i lo carinyosa i rebonita que és.

12 D’Eduvigis la capacitat d’esforç i la superació personificada.

13 De Núria el seu saber estar a les classes. Ha estat una alumna magnífica.

14 D’Aitana la seua sociabilitat i la felicitat que dona a tots sempre amb la seua presència.

15 De Joan l’esforç que feia en fer bé les coses sempre amb Pili al seu costat.

16 D’Adrià la seua seriositat i les seues històries realment fantàstiques.

17 D‘Elena l’alegria i el benestar que aportava a tots els seus companys.

18 D’Alejandro la seua rialla les ganes de treballar i fer-ho tot perfecte.

19 D’Alba la responsabilitat i la capacitat de fer valer la seva opinió.

20 D’Héctor la seva aptitud de reflexió, predisposició en fer les feines i en saber estar amb els amics i amigues.

Moltes vegades us he donat consells, ara per acabar us en vull donar un, que de ben segur us serà útil per viure més intensament: Parleu, escolteu, sentiu i mireu amb el cor, amb els sentiments de dins, aquells que sentim si ens escoltem.

Algunes i alguns de vosaltres heu dit que aquest ha estat el millor curs de la vostra vida, jo us desitge que també els propers siguen els millors cursos de la vostra vida. Us estime a tots i a totes!

MILA!!! Aquest xiquets també són teus!

Bon Viatge

 

 

2 pensaments a “ACOMIADAMENT DE 6é 2016

  1. En fin, esto se acaba. Quiero aprovechar esta entrada para agradecer a todos los profesores del Mediterrani la formación y la educación que habéis transmitido a mi hijo Héctor durante esta etapa tan importante de su vida. Muchas gracias también por hacernos todo tan fácil a nosotros como padres, y por ser casi más una familia que un centro de enseñanza. Sé con seguridad que estos años con vosotros siempre los llevará en su corazón, y nosotros también. Gracias de veras.

    Fernando

  2. Bueno… con lágrimas en los ojos, muchísimas gracias a todos por todo lo que le habéis enseñado a mi hijo Alejandro, os puedo asegurar, que el sale contentísimo de todos los años que ha pasado con cada uno de los profesores, muchas veces me ha dicho que no pude elegir mejor colegio, nunca se olvidará de todos vosotros y recordará todo lo vivido en el Mediterrani. Gracias.
    A mi me queda la alegría de pasar unos años mas con vosotros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *