PLANTEM ARBRES A PORTACOELI

Salvant el medi ambient

El divendres 3 de febrer, la classe de sisé de tots els col·legis a Meliana, anàrem a plantar pins, roures valencians i altres tipus d’arbres per a ajudar a la natura. És un missatge contra la tala d’arbres.

Quan varem arribar ens donaren unes instruccions: havíem de pujar la muntanya i a l’arribar unes persones ens explicaren el que havíem de fer i com ho havíem de fer.

N’hi havia que fer un clot al terra de més profunditat que la terra que ja venia amb l’arbre. Una vegada tapat el clot amb l’arbre i més terra, es fiquen unes pedres fent un cercle al voltant de la planta. Acte seguit se li posa un poc d’aigua i se poden ficar molts arbres més.

La nostra classe hem plantat 280 arbres aproximadament.

Aquesta eixida ens ha agradat moltíssim.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *