VISITA A L’IES LA GARRIGOSA

El dia 17 de maig l’alumnat de sisé vam visitar l’institut de Meliana “LA GARRIGOSA”.

Allí ens van explicar les diferents aules on podíem preguntar els horaris i els diferents problemes que podríem tenir. Fins i tot ens ensenyaren el bar, on es podia comprar: refrescos, entrepans i llepolies.

Una de les novetats és la bústia que hi ha a l’entrada del departament d’orientació, on podem depositar papers que expliquen algun problema que ha succeït a terceres persones o a tu mateixa.

La classe es va dividir en dos grups, un en el que ens guiaria Adrià, un antic alumne del Mediterrani, a l’altre grup els guiava Paula, una altra alumna que anava al Mediterrani. Allí vam veure a xiquets i xiquetes de tot el poble. En acabar la visita tornarem cap a l’escola i parlarem una estona sobre el que vam aprendre.

Manel Rodríguez Bayarri

Hugo Orts Biot

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *