XERRADA DE SALUT

Avui, dijous 23 de Novembre, a primera hora del matí, han vingut una infermera i tres estudiants que estan en pràctiques per a infermeria.

Ens han comentat els hàbits de vida saludable, com menjar, quantes hores dormir, com és millor dormir, i la freqüència amb la que hi ha que fer diferents esports.

Ens han proposat un joc en el que havíem de partir-nos en grups, un del grup dibuixava l’aliment i els altres havien d’endevinar-lo i situar-lo a la piràmide alimentària. El següent era de mímica, un del grup havia d’interpretar un esport i els del mateix grup endevinar-lo i dir quantes vegades a la setmana hi havia que fer eixe esport.

Després ens han parlat sobre la salut bucal, els hàbits que cal seguir, les malalties bucals, com raspallar-se les dents, etc…

També ens han dut una boca de plàstic i uns raspalls de dents en els que hem pogut raspallar aquella boca gegant i ens han donat un full sobre consells de salut bucal i una boca de paper muntable. En acabant s’han acomiadat i se n’han anat.

Marc Luna

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *