PLIM 2018

PLIM 2018

El dimarts 13 de novembre vingueren a la classe de 5é del C.E.I.P. Mediterrani de Meliana gent de l’IMC (Institut Municipal de Cultura).

El que havíem de fer era unes històries curtes. Primer de tot ens donaren un full, i ens demanaren que ficàrem 3 emocions. Després juntàrem totes les emocions, i cada alumne elegí una emoció, i per si de cas, una de recanvi. I per últim triàrem un lloc on esdevindrien els fets.

Després, quan ja havíem triat les emocions que volíem transmetre, elegit el/s personatge/s i triat el lloc, ens digueren unes frases guia, i començàrem a fer la història individualment.

El dijous 15, tornaren a vindre a la nostra classe però aquesta vegada, férem un relat grupal en el que cadascú ficava alguna part de la seua història individual que havíem fet el dimarts.

El divendres 16 vingueren després del pati uns actors/actrius que anaven disfressats amb uns tubs i ens parlaven a través d’eixos tubs de cartró. Es feien passar per arqueòlegs del futur que ens deien curiositats i ens demanaven desitjos.

Tot açò era perquè el diumenge es celebrava el Premi de Literatura Infantil de Meliana (PLIM).

El diumenge 18 es presentà al Centre Cultural Rausell de Meliana el conte que guanyà l’any passat, Ximena escrit per Mercè Viana, i acudiren els alumnes de la classe de 5é C.E.I.P. Mediterrani i del Sagrado Corazón de Meliana.

Primer vingueren els actors i les actrius vestits de blanc i amb uns paraigües blancs en els que penjaven vaixells de paper en els quals estaven escrits els nostres relats grupals.

L’acte el presentava Pere Cano, el regidor de Cultura, i després d’haver parlat l’il·lustrador, l’editor i Mercè Viana, alguns xiquets llegiren les històries.

MARTA I MARCOS DE LA CLASSE DE 5é

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *