ÚS DE LES NOVES TECNOLOGIES

L’ús i abús de les noves tecnologies

El dilluns 20 d’Octubre en l’escola Mediterrani a la classe de 6é els visità una xica per a donar una xerrada sobre l’ús i abús de les noves tecnologies.

Començà presentant-se i a continuació va preguntar qui tenia les diferents xarxes socials. Instagram, Tik tok, Snapchat. I va preguntar qui tenia alguns jocs que pogueren parlar online com ara: Fortnite, Roblox, Minecraft, GTA. Ella explica que aquestes xarxes socials no eren per a gent de deu i onze anys. Ja que per aquestes xarxes i jocs poden traure’t informació com ara d’on vius, a quina hora entres i eixes de l’escola…. poden enganyar-te i fer-se passar per amics teus. Poden pujar publicacions teues sense el teu permís i pot ser a tu no et sente molt bé. A continuació van deixar fer algunes preguntes, per informar-se més.

També preguntaren si algú tenia un canal de YouTube, va dir que si era així que ho feren amb la supervisió d’un adult. També informaren de com hi ha que actuar si et passen una cadena de fotos d’algú i no ix molt bé. El primer pas és no continuar la cadena, a continuació avisaràs un adult/a i li ho diràs a la persona a la que li ho estan fent, per a què estiga informada. El més important és que no continues la cadena, perquè si et pares a pensar segur que a tu no t’agradaria que t’ho feren, i no saps com li pot sentar a eixa persona. Finalment s’acomiadarem i férem una valoració.

Va ser una xerrada molt interessant !

 

Daniela Berga 6é de Primària

   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *