CARNESTOLTES AL CEIP MEDITERRANI

Clara Mir Collado, 6é

La setmana del 17 de febrer se celebra el carnestoltes a l’escola C.E.I.P Mediterrani de Meliana.

Els alumnes del mediterrani i els seus i les seues mestres havien estat preparant les disfresses de les diferents aules per a la gran desfilada del divendres 21, però no s’oblidaven de les famoses consignes de tots el anys.

El dilluns de vesprada un grup d’alumnes de sisé anava passant per les classes per tal de donar la consigna que dimarts tot el món havia de portar els monyo pentinat o decorat de manera divertida, com tots els anys el que no anara disfressat seria enfarinat per això no i havia moltes persones sense portar alguna cosa al cap.

El dimarts, un altre grup de sisè passà per les classes anunciant més o menys el mateix. El dimecres tots passaren la consigna de disfressar-se de malalts o de ferits i embenats, amb les mateixes conseqüències.

El dimecres, una altra nova consigna, el que no portara una disfressa de tema lliure seria enfarinat de dalt a baix.

Tots els xiquets esperaven el dia de la desfilada per a poder disfressar-se amb el vestit que la seua classe havia preparat. Hi havia moltes disfresses com : de Charleston anys 20, del musical de Grease, de barroc tipus Mozart amb perruca i gorgueres o del típic ball salsa i batucada del carnestoltes brasiler.

El divendres va arribar, els xiquets es vestiren, es maquillaren i preparats per a eixir va arribar la xaranga i Elena, la professora de música amb l’altaveu i la musica. Quan començaren a eixir hi havia moltíssima gent esperant-los a la porta de l’escola. Els xiquets sols feien que llançar confeti, ballar, cantar i riure molt. Tot el món s’ho passà molt bé, fins i tot quan arribaren de tornada dins l’escola continuaren ballant i rient.

Al final tots s’ho passaren molt bé però ja eren les dos i els xiquets se n’havien d’anar a casa. De camí cap a casa, recordaven i comentaven als familiars que bé ho havien passat amb els seus companys i amb la resta de l’escola sencera.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *