PUBLIQUEM ESCRITS

L’alumnat de 6é de Primària inicia una activitat anomenada PUBLIQUEM ESCRITS. Consisteix en elaborar textos diversos: poemes, relats, notícies,… Estigueu atents i atentes perquè segur us agradarà llegir-los.

En aquesta ocasió, Adriá ens explica curiositats envers les serps. 

                                       CURIOSITATS DE LES SERPS

     Hola, us vaig a contar algunes curiositats de les serps. Hi ha una serp que es diu la serp voladora. La serp voladora no vola, però es diu així perquè puja als arbres i, quan veu a la seua presa, salta i amb els seus ullals la mossega i li injecta el verí. Una de les seues preses favorites són els ratolins.

    Ara us parlaré de la serp de cascavell, es diu així perquè en la cua té una espècie de cascavell i, si t’aproximes a ella, t’avisa amb els cascavells i, si no li fas cas, es tira a tu i et mossega. La serp cascavell és una de les serps més verinoses.

    I per finalitzar, us vaig a dir quina és la serp més verinosa del món, la de cap negre. És una serp que viu a Àfrica i s’amaga en els troncs dels arbres per a que les àguiles no la troben.

                                                                                       Adrià Medrano Beltrán

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *