Excursió a la Serra Calderona

 

El dia 19 de novembre del 2010, els meus companys de sisé i jo junt a la profe Pili, anàrem a la serra calderona (Nàquera), també vingué la classe de cinqué.

Va ser una excursió divertida. Teníem que trobar un cofre amb monedes de dins, el tresor el trobaríem després de trobar les nou pistes. Esmorzarem i després començà el joc.

Ens acompanyaren dos monitores que es deien: Cristina i Begonya. Ens varen donar una pista que ens deia on estava la segona, que estava en la font de l’Or. Jo vaig trobar la tercera pista en un panell de esbarzer, les pistes estaven guardades en canyes, la pista que vaig trobar tenia fang per davall. A mig camí trobàrem a dos monitores més que es deien: Paqui i Sali que ens acompanyaren l’altre mig camí.

Hem vist moltes coses com: canteres de les que s’extraíen pedres de rodé i marbre. També vam vore un sinclinal: que és una formació geològica amb forma de U.  Més endavant vam vore un arbre que és deia pi del Salt on hi havia altra pista, l’arbre té 150 anys. Al costat de l’arbre Elena i Pili es feren una foto. Teníem un mapa que ens indicava el camí. La setena pista es trobava en una bassa cinegètica on bevien els animals com: el porc senglar, i vivien les granotes.

Pau trobà la huitena pista a la porta del pou de la Fonteta. Per a finalitzar arribarem a l’antigua font de l’Or al costat de la nova. La novena pista la va trobar Mario al costat del tresor de monedes de xocolata, però abans havíem de resoldre una endevinalla. Carla i Carmen trobaren la solució.

Les monitores ens contaren coses molt interessants sobre aquest paratge natural.

Si voleu veure les fotos punxeu ací.

Aquesta notícia ha sigut elaborada per Alex Gil de sisé de Primària.

4 pensaments a “Excursió a la Serra Calderona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *