CONTEM CONTES AMB EL KAMISHIBAI

 Els xiquets i xiquetes de 5é de primària hem narrat contes als alumnes de 4 i 5 anys. Els contes, són originals d’Àfrica i d’Àsia, i tenen els següents títols: “Per què hi ha tantes pedres al fons dels rius?” I “El gat sol”.

Hem utilitzat una tècnica anomenada Kamishibai que és pareguda a un guinyol, però no s’utilitzen titelles sinó làmines que il·lustren cada escena de la història. Ens hem esforçat en modular les nostres veus per tal d’interpretar els diferents personatges. I per a narrar el conte ens hem posat baix d’una taula coberta de teles per a que els xicotets no ens identificaren. Per finalitzar l’activitat hem fet preguntes sobre la historieta que els hem narrat.

Daniel J. Balaguer Navalón (5é de Primària)

 httpv://www.youtube.com/watch?v=CnWdJ3jh4Pg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *