LIPDUB AL MEDITERRANI

LIPDUB al MEDITERRANI

Un any més el Mediterrani ha celebrat el 9 d’octubre per recordar que Jaume I va conquerir les nostres terres. Però enguany ho ha fet d’una forma especial, amb la gravació d’un lipdub amb una cançó de Dani Miquel, “Parla en  Valencià”.

Per  fer-ho el millor possible assajàrem durant diversos dies. El recorregut s’iniciava en la porta del C/ Maria Manglano passant pel pati d’infantil, continuava per les classes de la planta baixa i finalment, pujava a les classes de dalt, entrant per la biblioteca de l’escola.

Acordarem anar tots iguals vestits amb una brusa o samarreta blanca i pantalons vaquers. Cada classe representava una estrofa de la cançó. Els de sisé férem uns cors per ensenyar-los en el moment en que la lletra de la cançó deia que estimem la nostra llengua.

En acabar la gravació, tres alumnes de sisé llegírem un manifest, dedicat enguany a dos poetes que separats en el temps però units per la llengua: Joan Roís de Corella i Joan Vinyoli.

Tots tenim moltes ganes de veure com ha quedat el lipdub. Ha estat una experiència molt divertida!

Gemma Bauset Pastor

20141008_162055

(Ací podeu veure més fotos)

(Ací podeu veure el lipdub)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *