XERRADA DE SALUT BUCODENTAL

El dia 4 de Desembre a les 9:00 van vindre uns dentistes anomenats Carmen i Manuel que ens parlaren sobre la importància de la boca. Ens explicaren com rentar-se les dents i que també haviem de rentar-se la llengua, quins bacteris tenim a la boca i quins són bons i quins són dolents. També ens digueren que en la boca hi havia en total 32 dents i que la llengua era super important. Digueren que si no te rentes les dents t’ix una pasta anomenada sarro, el seu color es blanc. El sarro arriba a produir una pèrdua de dents. Ens ensenyaren com s’utilitza el fil dental, tragueren una dentadura falsa per a que li traguérem les dents. Ens digueren que tinguérem compte amb els colps perquè podries danyar-te les dents. Digueren que hi havia que començar a llavar-te les dents des de l’any i que hi havia que visitar el dentista 1 vegada o més a l’any. També ens digueren que el més important de la boca es l’ortodòncia.

Elena Serra i Alba Tierno

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *