VESPRADA DE CONVIVÈNCIA AMB ELS ALUMNES DE 5 ANYS

El dijous 27 de Novembre ens reunirem la classe de cinc anys i la de sisé per a jugar al pati amb l’objectiu de mantenir un primer contacte amb ells, ja que posteriorment, farem una dinàmica de lectura a la biblioteca de l’escola.
L’activitat consistia en ballar al so de la música i trobar a la parella. Els alumnes de 5 anys portaven un cartell amb un número i nosaltres els buscàvem segons el nostre número de llista de la classe.
Una vegada emparellats, compartirem temps de joc amb diversos materials: pilotes, birles, cordes per a saltar… Alguns jugaven a futbol, a fer carreres… resumint, fèiem de tot. Al principi tots estàvem nerviosíssims, però al final tot va eixir molt bé.

Aitana Bort Gimeno

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *