ANEM AL TEATRE !

La classe de 4t, 5é i 6é vàrem anar el divendres 17 d’abril al Conservatori de Meliana a veure una obra de teatre. Allí ens trobàrem amb un altre col·legi de Meliana, El Sagrado Corazón. L’obra es titulava “Els somnis de Juli Verne”. Tractava d’un xiquet de nou anys castigat per son pare per embarcar-se en una fragata. El càstig va consistir en deixar-lo a l’andana on podria fer mil i una aventures, però només utilitzant la seua imaginació fent ús dels objectes que hi havia a aquesta cambra.

Ens ho passarem molt bé, perquè la història ens va agradar molt i, a més a més, varen fer màgia, peixos i tortugues amb globus…

Al voltant de les onze i mitja tornarem al col·legi a peu i poguérem comentar l’obra i esmorzar.
Carla Pérez López
C.E.I.P Mediterrani 2015

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *